Társalgás, szituációk, képleírások (Alapfok)

 Társalgás, szituációk, képleírások

Alapfokú témák A2-B1 szint (szóbelihez)

Ez a könyv az egyik kedvencem. A2-B1 szinthez jó. Az elején minden alapfokú témát tartalmaz,10 témát fed le sok kérdéssel és mintaválaszokkal. Témánként 20-25 kérdés-választ tartalmaz. Egy kérdéshez időnként kétféle választ is. A könyv második része szituációkat tartalmaz párbeszédek formájában, 78 db-ot, tehát jó sokat. A vége képek és azok leírása (minta). Tökéletesen megfelel egy alapfokú szóbeli nyelvvizsgára való teljes körű felkészüléshez. (sok diákon tesztelve!) 40 db kép, a végén szószedet a képekhez. A képek mellett 5 kérdés +minta képleírás található, nagyon praktikus és tökéletes gyakorlás a diákok számára a nyelvvizsga képleírás (képről beszélés) részéhez alapfokra.

A magyar illetve Európai Uniós nyelvvizsga rendszerben alapfokú nyelvvizsga alatt az A2 szintet értjük. B1 szintű nyelvvizsgát is le lehet tenni, ez már magasabb szint mint az alapfok, de még nem éri el a középfokot. (B2)

Felsőfok: C1 és C2 szintek.
Ez a könyv az A2-B1 szinthez jó.


Szalontai Teréz 

online angol magántanár
tanardiak@yahoo.com
skype: byaslondon
Facebook (magán)
Instagram
Weboldal

Skype-on keresztül tanítok, diplomás, számlaképes magántanár vagyok. Vállalok nyelvvizsga felkészítést minden szinten (alaptól felsőfokig), nyelvtani rendszerezést, általános beszédfejlesztést, angol állásinterjú felkészítést, munkahelyi prezentáció gyakorlást, stb. Beszédcentrikus órákat tartok rugalmas időbeosztással minden nap (hétvégén is) 8-tól 20h-ig. Több mint 10 éves online főállású tanári tapasztalattal rendelkezem és saját oktató céggel. Az első megbeszélés ingyenes. 

 

Így néz ki az újabb kiadása: