Angol nyelvtani táblázatok

 Angol nyelvtani táblázatok (saját készítés)


Minden fő nyelvtan benne van ami az angol nyelvben létezik. Összesen 20 oldal A/4 méretben (egy oldalasra nyomtatva) Ezeket a táblázatokat én készítettem az évek során, hogy segítsem a diákjaimat eligazodni az igeidők használatán, és legyen egy támaszuk, mankójuk akkor is ha már nem tanulnak velem, illetve a tanulás során. Ez használható kiegészítő segédanyagként, egyfajta "puska"-ként a felkészüléskor. Mire elérünk a nyelvvizsgáig (B2) addigra a diák már annyiszor használta, hogy beleégett a fejébe. (persze erről én gondoskodom!) :-)
Ezeket a táblázatokat az első órán átküldöm minden diákomnak szinttől függetlenül email-ben csatolva egy .zip fájlban vagy skype-on keresztül. A diákok "Teri kincsei"-nek hívják.



Szalontai Teréz 

online angol magántanár
tanardiak@yahoo.com
skype: byaslondon
Facebook (magán)
Instagram
Weboldal

Skype-on keresztül tanítok, diplomás, számlaképes magántanár vagyok. Vállalok nyelvvizsga felkészítést minden szinten (alaptól felsőfokig), nyelvtani rendszerezést, általános beszédfejlesztést, angol állásinterjú felkészítést, munkahelyi prezentáció gyakorlást, stb. Beszédcentrikus órákat tartok rugalmas időbeosztással minden nap (hétvégén is) 8-tól 20h-ig. Több mint 10 éves online főállású magántanári tapasztalattal rendelkezem és saját oktató céggel. Az első megbeszélés ingyenes.